Schoolboeken

Begin 2016 is onze school overgegaan op een Gefaciliteerd BoekenFonds (GBF).

Voor uw kind verandert er weinig: in plaats van dat het boekenpakket op school kan worden opgehaald, wordt het nu aan het einde van de zomervakantie thuisgestuurd. Hiervan krijgt u tijdig per email bericht. U hoeft niet zelf te bestellen. Alle logistieke werkzaamheden rondom de leermiddelenvoorziening worden door Van Dijk Educatie uitgevoerd. Zie onderstaande brief voor meer informatie over de werkwijze van een Gefaciliteerd BoekenFonds.

Binnen de school wordt het boekenfonds beheerd door Christianne van Lomm. Zij is op woensdag, donderdag en vrijdag aanwezig van 8.30 uur-16.30 uur in de mediatheek.

Ondersteunende leermiddelen bestellen

De boeken die nog wel zelf besteld dienen te worden, zijn de ondersteunende leermiddelen (zie bijgaande lijst). Dit zijn koopboeken die worden aanbevolen door de docenten van het het 4e Gymnasium. Een bestelling kan geplaatst worden bij Van Dijk Educatie. Dit kan rechtstreeks hier.

De leermiddelen zullen thuis bezorgd worden en u kunt voor verschillende betalingsmogelijkheden kiezen. Er worden geen verzendkosten berekend.

Een bestelling voor rekenmachines kan geplaatst worden via onderstaande link (rekenmachines voor de 1e klas of rekenmachines voor de 4e klas). Deze rekenmachines worden op school geleverd en in de eerste week uitgedeeld.

Uiteraard bent u niet verplicht uw bestelling hier te plaatsen. Met vragen kunt u bij mij terecht via e-mail boekenfonds@het4e.nl

Met vriendelijke groet,

Christianne van Lomm
Boekenfonds het 4e Gymnasium