Introductiedagen

klas 1

Om de school, de mentor, de klasgenoten, de juniorbegeleiders, het gebouw en de buurt te leren kennen, is er voor de nieuwe eersteklassers aan het begin van het schooljaar een introductieweek. Tijdens die dagen vinden diverse kennismakingsactiviteiten plaats in, rond en buiten de school.

Op het programma staan onder meer een bezoek aan Artis (samenwerking van beeldende vorming, biologie en sterrenkunde) en aan Archeon (samenwerking van klassieke talen en geschiedenis), een excursie naar het strand van Wassenaar en een afsluitend schoolfeest.

klas 2 t/m 5

Ook voor de andere klassen is er aan het begin van het schooljaar een introductiedag gepland. Afhankelijk van de wensen van de leerlingen en de samenstelling van de klassen kan deze dag op school worden besteed aan de introductie van het schooljaar of aan een kennismakingsactiviteit buiten school.