Diploma-uitreiking

Beste leerlingen, ouder(s) en/of verzorger(s), belangstellenden,

Nu de examenuitslag bekend is, sturen wij u het programma voor de feestelijke diploma-uitreiking op dinsdag 10 juli a.s., waarvoor wij u van harte uitnodigen

De uitreiking is, zoals u weet,  voor een deel bij onze buren, Theater Amsterdam. Op deze locatie is er voldoende ruimte voor alle geslaagden en hun genodigden. De aansluitende borrel wordt op school gehouden. Tijdens de borrel schenken wij geslaagden en hun volwassen familieleden een drankje, indien gewenst ook bier of wijn. Daar waar relevant wijzen wij iedereen op de wettelijke minimumleeftijd voor alcohol waar wij ons als school ook op een diploma-uitreiking aan moeten houden.

Programma

12:30:                 Inloop in de foyer van het theater Amsterdam (Danzigerkade 5)

13:00:                  Start van de ceremonie in de grote zaal met opening door Hetty

16:00:                  Afronden van de ceremonie, daarna wandeling naar het 4e Gymnasium

16:30:                  Start borrel

18:30:                  Einde borrel

We verwachten een vol programma, maar ook een gedenkwaardige dag en hopen u allen te ontmoeten!

Met vriendelijke groet, mede namens de organisatie,

Hetty Mulder, rector