Vacature Huiswerkgroep

de huiswerkgroep van het 4e Gymnasium zoekt een bijlesdocent & huiswerkbegeleider

Beste (oud)student,

 

Het 4e Gymnasium is per direct op zoek naar begeleiders om ons team bij de huiswerkgroep te versterken, minstens 2 middagen per week. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag, van 13:45 tot 18:15. Tijdens toetsweken zijn de openingstijden van 10:00 to 16:15.

Bij de huiswerkgroep bieden wij huiswerkbegeleiding aan leerlingen, waarbij je als begeleider helpt met het maken van huiswerk, plannen, en (leren) leren voor toetsen. Je werkt dagelijks met een team van vier begeleiders en hebt ongeveer acht leerlingen in je lokaal. Je helpt de leerlingen met plannen, overhoren, vragen beantwoorden, uitleg geven en je zorgt ervoor dat er een prettige (werk)sfeer is, zodat leerlingen zich op hun gemak voelen. 

Daarnaast geef je als begeleider ook bijlessen in vakken waar je zelf goed in bent, aan kleine groepjes (1-3 leerlingen) en in blokken van 45 minuten. Je legt de leerlingen de stof uit, maakt samen oefeningen en helpt hen achterstanden in te halen. Let op: we zoeken momenteel alleen mensen die een ster zijn in alle wiskunde, economie of (mooi meegenomen, maar geen halszaak) in duits.

Wat wij zoeken:

  • Harde eis: je bent minimaal twee dagen per week beschikbaar
  • Je hebt Latijn en/of Grieks gehad
  • Je kunt goed uit de voeten met Latijn en Grieks (alle jaarlagen), en/of wiskunde en/of economie

Waar: Het 4e Gymnasium (Archangelweg 4).

Wat levert het op: Je verdient ongeveer €12,50 per uur & wordt onderdeel van een gezellig team!

Als je interesse hebt, mail dan je CV, cijferlijst en een motivatiebrief naar huiswerkgroep@het4e.nl. Geef daarnaast aan op welke dagen je beschikbaar bent (als je dit al weet) en hoeveel dagen je in principe zou willen werken. Benoem ook duidelijk in je motivatie in welke schoolvakken je bijlessen kan geven.

 

Wie weet tot ziens,

Tirza Gevers
Coördinator Onderwijsondersteuning

 

Deze website maakt gebruik van cookies

Esprit Scholen neemt uw privacy zeer serieus daarom maakt espritscholen.nl alleen gebruik van essentiële cookies zonder (herleidbare) persoonsgegevens.