IRIS VAN BOMMEL WINT 4YOU-PRIJS

6 juni 2018

Iris van Bommel uit klas 2B heeft de 4YOU-prijs 2018 gewonnen. Een jury bestaande uit Jeroen Bergamin, Anne Veenstra en (winnaar van vorig jaar) Eli Idsart verkoos haar project uit de 14 4YOU-presentaties die op woensdag 6 juni werden gehouden in de filmzaal.

4you is bestemd voor die leerlingen die net wat meer uitdaging nodig hebben, omdat ze de meeste dingen toch wel snappen. Zij gaan 2 uur per week tijdens schooltijd aan de slag met een eigen project. Dit project kan van alles zijn; het schrijven van een boek, het maken van een website, het ontwikkelen van een nieuw leersysteem, je kunt het zo gek niet bedenken of het mag.

Iris heeft voor haar project een ontwerp gemaakt voor een bezoekerscentrum in Waterland. Daarnaast heeft ze een businessplan geschreven, waarvan ze het eerste exemplaar heeft uitgereikt aan een aantal deskundigen op het gebied van natuurbeheer. De maquette van haar ontwerp is de komende tijd te zien in de mediatheek. Belangstellenden kunnen in de mediatheek ook een exemplaar van het businessplan verkrijgen.