Opbrengst Sinterklaasactie

1 januari 1970

De Sinterklaastijd leent zich bij uitstek voor de inzamelingsactie van de voedsel- en speelgoedbank. Na een gezamenlijke start in de filmzaal zijn de leerlingen van jaarlaag 1 per klas aan de slag gegaan. Met veel enthousiasme bedachten ze op welke manieren ze zo veel mogelijk voedsel en cadeau’s konden inzamelen voor mensen die dat nodig hebben. De leerlingen bleken creatief en ondernemend in hun plannen en ook ouders werden ingezet! Dagelijks posten de juniorbegeleiders via Instagram hoeveel er verzameld werd.

Op maandag 2 december werd de actie afgesloten en werden alle spullen verzameld in de aula. Op de foto zijn de leerlingen van klas 1 te zien met de opbrengst van de actie. Helaas ontbreken de leerlingen van 1C die op dat moment verplichtingen elders hadden.

En op 3 december deelt Sinterklaas zelf de eindscore mee tijdens een bezoek aan de klassen.