Open Podium

1 januari 1970

Hoi allemaal,

 

2019 is weer gestart en het Open Podium komt er aan! Op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart is Het 4e het decor van muziek en cabaret, maar ook dans, goochelacts en alles wat maar op een podium kan.

Speel je een instrument, alleen of in een bandje? Of zing je op de wc uit volle borst? Dit is je kans om groots uit te pakken. Kan je geweldig dansen, rappen, beatboxen of goochelen? Dan is dit jouw kans om te shinen op ons podium. En als je het gewoon heel leuk vindt om muziek te maken, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom om je aan te melden.

Het thema dit jaar is: “Had ik maar een Tijdmachine!”

Dus welke ouwe hit heb je altijd al eens willen spelen? Je kunt denken aan gouden hits van Queen, ABBA, Elvis, the Spice Girls,  Britney Spears of Snoop Dogg, maar het mag ook uit een minder ver verleden zijn, als er maar een mooi verhaal aan vastzit ( waarom wil jij terug naar deze tijd?)

Je kunt de tijdmachine gebruiken om terug in de tijd te gaan, maar je kunt natuurlijk ook de toekomst een bezoekje brengen, bijvoorbeeld met een eigen gecomponeerd lied uit de toekomst. Niets is te gek!

Net als bij de Muzieksalon afgelopen jaar geldt de volgende mogelijkheid. Het kan natuurlijk zo zijn dat je heel graag mee wil doen maar niet een complete act hebt om auditie mee te doen. Geen zorgen! Je kunt je als solo artiest, zanger(es) of als muzikant aanmelden en auditie doen, waarna wij kunnen mixen en matchen zodat je toch begeleid kan optreden of een ander bij zijn/haar act kunt begeleiden.

Wil je die ene kaarttruc nu al aan het grote publiek laten zien? Ben jij die rapper die z'n lyrics met de wereld wil delen? Sta jij al te popelen om muziek te maken op een podium met klasgenoten en familieleden als publiek? Speel je in een bandje, ook met leerlingen van buiten school? Van harte welkom. Zit je in klas 6 en weet je dat dit je laatste mogelijkheid is om ooit nog mee te doen met het Open Podium, grijp dan nu je kans! Meld je snel aan via onderstaand google formulier. De audities vinden plaats op woensdag 6 februari. Aanmelden kan tot maandag 4 februari via deze link:

 

Aanmelding audities Open Podium

 

Groetjes van de Podiumgroep,

Zoe, Duifje, Rajae, Fieke, Tess, Liera, Lieve, Eline, Vera, Marit en Erik Jan