Oud-leerlingen in de prijzen op NFFS

1 januari 1970

Maandagavond 28 oktober was de 16e editie van het Nationaal Filmfestival voor Scholieren (NFFS). Via een livestream werd bekend gemaakt welke films uit honderden inzendingen tot de top 3 in hun categorie behoorden.

Annabel Couzijn (klas 6 2019-2020) heeft de 3e prijs gewonnen met Veruca Salt (klik hier om de film te bekijken) in de categorie animatie bovenbouw. Famke Roozen (klas 6 2019-2020) bemachtigde de 2e én 3e plaats met haar films MoorDrooM (klik hier om de film te bekijken ) en Growing Up.

Zie voor alle winnende films de website van het NFFS.

Eindexamenfilms op YouTube-kanaal Netwerk Filmeducatie

De films van de examenleerlingen uit 2019-2020 krijgen alsnog een podium op het YouTube kanaal van het Netwerk Filmeducatie!
Het eindexamenfestival waar de films vertoond zouden worden ging door de corona-maatregelen niet door.

Nu zijn de films alsnog te bewonderen via deze LINK.

De Film MoorDrooM van Famke Roozen stond in eerste instantie in de verkeerde versie op YouTube, maar inmiddels staat de juiste versie online