Vacature huiswerkgroep & bijlessen

21 augustus 2021

De huiswerkgroep van het 4e Gymnasium zoekt begeleiders/bijlesgevers met een bèta-achtergrond en/of Latijn & Grieks experts!

 

Beste oud-leerling/student,

 

Het 4e Gymnasium is per direct op zoek naar begeleiders die de leerlingen willen helpen met het maken van hun huiswerk, plannen en leren voor toetsen. Daarnaast ga je bijlessen geven aan leerlingen (in de vakken waar je zelf goed in bent). Let op: we zoeken momenteel alleen mensen die een ster zijn in bètavakken en/of Latijn en Grieks.

 

Wat: We zoeken momenteel begeleiders voor huiswerkbegeleiding en het geven van bijlessen, die minimaal twee dagen per week beschikbaar zijn van maandag tot en met vrijdag van 14:00 tot 18:15. Je werkt dagelijks met een team van vier begeleiders per dag en hebt ongeveer zeven leerlingen in je lokaal, of geeft kleinschalige (1-3 leerlingen) bijlessen. Je helpt de leerlingen met plannen, overhoren, vragen beantwoorden, uitleg geven en je zorgt ervoor dat er een prettige werksfeer is.

 

Waar: Het 4e Gymnasium (Archangelweg 4).

 

Wat levert het op: Je verdient +- €12,- per uur.

 

Als je interesse hebt, mail dan je CV, cijferlijst en een korte motivatie naar huiswerkgroep@het4e.nl. Geef daarnaast aan op welke dagen je beschikbaar bent en hoeveel dagen je in principe zou willen werken. Benoem ook duidelijk in je motivatie over welke schoolvakken je bijlessen kan geven. Als je zelf geen tijd of zin hebt, maar wel iemand anders kent die jou geschikt lijkt voor deze baan, dan kan hij of zij ook contact opnemen.

 

Wie weet tot ziens,

Tirza Gevers
Coördinator Onderwijsondersteuning