Muziek

Het 4e Gymnasium beschikt over drie muziekstudio’s waar leerlingen, eventueel onder begeleiding, na schooltijd kunnen repeteren. Met name rondom de muzieksalon en het open podium wordt hier veelvuldig gebruik van gemaakt.

Informatie over de muziekstudio’s: Arthur Koot (a.koot@het4e.nl).

muzieksalon

De jaarlijkse muzieksalon in november is bestemd voor akoestische (“unplugged”) muziek, zowel klassiek als pop. De nadruk ligt op instrumentale muziek die voor een publiek van leerlingen, ouders en andere belangstellenden ten gehore wordt gebracht.

open podium

Tijdens het open podium in het voorjaar, komen behalve “unplugged” ook “plugged” muziekacts aan bod. Zowel schoolensembles als de docentenband treden op. Daarnaast vertonen leerlingen en docenten hun kunsten op het gebied van theater, cabaret en dans.

Informatie over Muzieksalon en Open Podium is te verkrijgen bij Erik Jan Koeman.