Techniekclub

De leerlingen van de techniekclub zorgen ervoor dat bij evenementen de techniek goed voor elkaar is. Wat is een evenement zoals de muzieksalon of het open podium zonder licht en geluid? Maar daarnaast zorgen zij er ook voor dat als je een film in de aula kijkt, je kunt horen wat er gezegd wordt. Bij presentaties zijn zij ook present, net als bij bijvoorbeeld de diploma-uitreiking en op de Open Dagen.

Deze leerlingen weten hoe je veilig de wirwar van snoeren en kabels kunt aansluiten zodanig dat alles tijdens de voorstelling soepel kan verlopen en weten ook hoe je zangers, gitaren en een keyboard goed kunt laten klinken. En tenslotte zorgt hun kennis van verschillende soorten lampen en filters ervoor dat alles er ook goed uitziet.

Begeleiding en informatie: Christiaan den Dulk (c.dendulk@het4e.nl).