Hoi!

Wij zijn de Podiumgroep en wij organiseren de muziekevenementen bij ons op school.

Dit zijn er elk jaar twee: De Muzieksalon in november en het Open Podium rond april.  Met elkaar regelen wij alles wat er bij zo’n muziekevenement komt kijken.

Van tevoren organiseren we audities. We denken mee met de acts en zorgen ervoor dat elke act compleet is. Daarna stellen we het programma op en maken in overleg met de techniekclub een plan voor de avonden op het gebied van licht, geluid en decor. We maken posters, regelen kaartjes en zorgen dat deze in de week voor het evenement verkocht worden. Daarnaast regelen we de catering en crew voor tijdens de evenementen.

Op de avonden zelf zorgen wij er, samen met de leden van techniekclub, voor dat alles soepel verloopt. We organiseren een generale repetitie en zorgen ervoor dat elke deelnemer precies weet wat er wanneer van hem of haar verwacht wordt. Samen met de deelnemers en techniekclub zorgen we zo voor spetterende avonden voor ons publiek.

De Podiumgroep bestaat uit leerlingen uit verschillende jaarlagen en een aantal docenten. We komen in de aanloop naar een evenement regelmatig samen om te brainstormen en de taken te verdelen (vaak in een grote pauze). Als het je leuk lijkt om ons team te komen versterken, ben je hartstikke welkom! We zijn vooral op zoek naar leerlingen uit de onderbouw die het stokje over kunnen nemen als onze leden uit klas 6 de school verlaten.

Als je je wil aanmelden of meer wil weten kun je altijd even een mailtje sturen naar podiumgroep@het4e.nl.