Mediatheekouders gezocht

Het 4e Gymnasium heeft een druk bezochte mediatheek, centraal gelegen aan de aula van de school.

Leerlingen komen er om boeken en dvd’s te lenen, huiswerk te maken, projecten voor te bereiden, onderzoek te doen en nog veel meer.

De mediathecaris wordt bijgestaan door ouders die zich als vrijwilliger hebben opgegeven. Zij houden zich bezig met het invoeren van boeken in het bibliotheeksysteem, het innemen en uitlenen- of verzorgen van boeken, dvd’s en camera’s en het adviseren van leerlingen.

Doordat er ieder jaar leerlingen afstuderen en ook hun ouders afscheid nemen van de school, zijn er ook altijd weer nieuwe vrijwilligers nodig. Als u belangstellingstelling heeft om onze vrijwilligersploeg te versterken, bent u van harte welkom. Met een ochtend of middag per week zijn wij heel erg geholpen. Wanneer u belangstelling heeft, kunt u contact opnemen met de mediathecaris Tom Sijtsma:
t.sijtsma@het4egymnasium.nl of telefonisch (ma t/m do) 020-5849010.